Modalitate de plată/Livrare

MODALITATE DE PLATĂ/LIVRARE

Modalitățile de plată aceptate pe www.axane.ro sunt:

  •       Numerar cu plata la livrare
  •       Plata online prin card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) – plățile cu card bancar sunt securizate și se operează prin operatorul de plăți

Dacă ați ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plațile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile online la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

Nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți.

 

LIVRARE

Comenzile pot fi plasate atât pe site, cât și pe Instagram, Facebook, WhatsApp sau telefonic.

Pentru produsele care nu necesită tipărire sau/și înrămare, livrarea coletelor se realizează între 2-7 zile lucrătoare, pentru urgențe vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0744972924.

Livrarea produselor se face prin curier rapid (costul variază în funcție de dimensiunea lucrării) în 2-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. În maxim 1-2 ore după procesarea plății veți primi un mesaj de confirmare pe email.

În cazul în care nu primiți un mail de confirmare a comenzii vă rugăm să ne contactați la email alina@axane.ro sau la numărul de telefon: 0744972924.